Detailní popis produktu
Podpořte smyslnost a vychutnejte si své jídlo s nezapomenutelnou chutí. Tento šálek ukazuje kouzlo jemné elegance a jedinečnosti, čímž přitahuje pozornost všech strávníků. Svým ručním zpracováním a originálním designem nechává vyniknout vaše kulinářská díla. Silný tvar nádobí a masivní tloušťka porcelánu dodávají této kolekci rustikální charakter. Dodatečného efektu odbarvení a nerovnoměrného rozložení barev na vnějším povrchu nádobí bylo dosaženo díky speciální metodě použití reaktivního smaltu. Kvalitní porcelán se postará o dlouhodobou radost z používání a umožňuje mytí v myčce nádobí.Šálek na kávu 200 ml
Slow šálek na kávu 200 ml
Parametry
- Materiál: porcelán
- Objem: 200 ml
- Průměr: 10,5 cm
- Výška: 8,8 cm
- Barva: hnědá
- Reaktivní glazura – vytváří jedinečný vzor a barvy
- Ruční úprava – jednotlivé prvky nádobí se mohou lišit barvou a texturou
- Glazura, která neabsorbuje pachy a bakterie
- Lesklá povrchová úprava
- Možno mýt v myčce nádobí
- Pro použití v mikrovlnkách i troubách
- Cena uvedena za 1 kus/8 ks v originálním balení
Využití šálku
- Servírování kávy.
- Lze doplnit podšálkem V-88011-8.
Kolekce Slow
Zastavte na chvíli čas a vychutnejte si své jídlo pomalu a s chutí. Tuto myšlenku vyzařuje dech beroucí kolekce Slow, která na svém hnědém plátně kouzlí originálními nepravidelnými vzory. Vytváří tak jedinečnou prezentaci vašich pokrmů a vybízí vaši mysl k vychutnání si lahodného jídla. Nejkvalitnější 100% porcelán a vypalování při teplotě 1 380 °C zaručují odolnost a proti odštípnutí a umožňují mytí v myčce nádobí.Výrobce
Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář