Detailní popis produktu
Tento nůž představuje symbol nadčasové elegance, která nikdy nezestárne. Nabroušená čepel ze špičkového materiálu a jedinečná, pohodlná plastová rukojeť spolu vytváří neobyčejné spojení, na které jen tak nezapomenete a budete ho chtít využívat neustále. Silný design, neuvěřitelná ostrost a dokonalé zpracování dělají z Premium nožů něco velmi výjimečného.
Kdo rád a hodně připravuje maso a ryby, bez tohoto speciálního filetovacího nože se neobejde. Mírně ohebnou a zakřivenou čepel lze použít k filetování téměř jakékoli ryby nebo k odstranění masa z kostí. Bez ohledu na to, zda jde o hovězí, jehněčí nebo zvěřinu.
Tento speciální a cenný kuchařský nůž by měl být vždy pečlivě ručně umýván a bezpečně skladován (mimo dosah dětí).
Materiál čepele
Čepele Premium nožů se vyrábí ze zvláště vysoce legované chrom-molybdenové speciální oceli (1.4110). Tvrdosti 57 HRC je dosaženo pomocí nejmodernějšího procesu vakuového kalení. Vznikne tak čepel nože, která má vynikající řezné vlastnosti a maximální zachování ostří.
Jemné leštění a finální broušení mistrovskou rukou zaručují dlouhotrvající potěšení z krájení.
Red Diamond
Žhavé uhlíky, pikantní kořenitost a vynikající grilované jídlo v harmonii s velmi speciální řadou nožů. Díky tomu je příprava v kuchyni nebo grilování s přáteli úžasným zážitkem. Speciální výrobní proces těchto plastových rukojetí umožňuje, aby každá rukojeť byla jiná. Díky tomu se každý nůž pyšní jedinečností, a navíc vám ho budou všichni závidět.
Nůž filetovací 17 cm
Red Diamond nůž filetovací 17 cm
Parametry
- Materiál: chrom-molybdenová ocel (tvrdost 57 HRC), plast
- Délka: 17 cm
- Barva: Red Diamond (červená)
- Ruční mytí
- Cena uvedena za 1 kus
Využití nože
- Filetování.
Výrobce
Tato německá rodinná společnost o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“. Zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Premium |
---|---|
Kolekce: | Premium Cut |
Značka: | Giesser-Messer |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.