Detailní popis produktu
Tento nůž představuje symbol nadčasové elegance, která nikdy nezestárne. Nabroušená čepel ze špičkového materiálu a jedinečná, pohodlná plastová rukojeť spolu vytváří neobyčejné spojení, na které jen tak nezapomenete a budete ho chtít využívat neustále. Silný design, neuvěřitelná ostrost a dokonalé zpracování dělají z Premium nožů něco velmi výjimečného.
Jedná se o malý všestranný nůž, který dobře padne do ruky, a určitě by neměl chybět ve vaší sbírce! S krátkou čepelí lze provádět i jemné řezací práce s absolutní přesností. Odstraňování kůže drůbeže nebo loupání ovoce se s tímto všestranným nástrojem stává dětskou hrou.
Tento speciální a cenný kuchařský nůž by měl být vždy pečlivě ručně umýván a bezpečně skladován (mimo dosah dětí).
Materiál čepele
Čepele Premium nožů se vyrábí ze zvláště vysoce legované chrom-molybdenové speciální oceli (1.4110). Tvrdosti 57 HRC je dosaženo pomocí nejmodernějšího procesu vakuového kalení. Vznikne tak čepel nože, která má vynikající řezné vlastnosti a maximální zachování ostří.
Jemné leštění a finální broušení mistrovskou rukou zaručují dlouhotrvající potěšení z krájení.
Thuja – strom života
Rukojeti se vyrábí z velmi starého a obzvláště odolného dřeva Thuja burl. Thuja se často označuje jako strom života. A stejně tak rukojeti nože – každá má velmi zvláštní zrnitost a krásu. To vytváří pohodlný a bezpečný úchop a s noži se krásně manipuluje. Tato speciální série nožů kombinuje tradici a nejvyšší dokonalost. Zkrátka nože pro nejvyšší nároky v kuchyni.
Nůž Office 10 cm
Thuja nůž Office 10 cm
Parametry
- Materiál: chrom-molybdenová ocel (tvrdost 57 HRC), dřevo
- Délka: 10 cm
- Barva: Thuja – strom života (přírodní)
- Ruční mytí
- Cena uvedena za 1 kus
Využití nože
- Krájení.
Výrobce
Tato německá rodinná společnost o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“. Zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Premium |
---|---|
Kolekce: | Premium Cut |
Značka: | Giesser-Messer |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.