Detailní popis produktu
Tento nůž představuje symbol nadčasové elegance, která nikdy nezestárne. Nabroušená čepel ze špičkového materiálu a jedinečná, pohodlná dřevěná rukojeť spolu vytváří neobyčejné spojení, na které jen tak nezapomenete a budete ho chtít využívat neustále. Silný design, neuvěřitelná ostrost a dokonalé zpracování dělají z Premium nožů něco velmi výjimečného.
Kdo rád a hodně připravuje maso a ryby, bez tohoto speciálního filetovacího nože se neobejde. Mírně ohebnou a zakřivenou čepel lze použít k filetování téměř jakékoli ryby nebo k odstranění masa z kostí. Bez ohledu na to, zda jde o hovězí, jehněčí nebo zvěřinu.
Tento speciální a cenný kuchařský nůž by měl být vždy pečlivě ručně umýván a bezpečně skladován (mimo dosah dětí).
Materiál čepele
Čepele Premium nožů se vyrábí ze zvláště vysoce legované chrom-molybdenové speciální oceli (1.4110). Tvrdosti 57 HRC je dosaženo pomocí nejmodernějšího procesu vakuového kalení. Vznikne tak čepel nože, která má vynikající řezné vlastnosti a maximální zachování ostří.
Jemné leštění a finální broušení mistrovskou rukou zaručují dlouhotrvající potěšení z krájení.
Thuja – strom života
Rukojeti se vyrábí z velmi starého a obzvláště odolného dřeva Thuja burl. Thuja se často označuje jako strom života. A stejně tak rukojeti nože – každá má velmi zvláštní zrnitost a krásu. To vytváří pohodlný a bezpečný úchop a s noži se krásně manipuluje. Tato speciální série nožů kombinuje tradici a nejvyšší dokonalost. Zkrátka nože pro nejvyšší nároky v kuchyni.
Nůž filetovací 17 cm
Thuja nůž filetovací 17 cm
Parametry
- Materiál: chrom-molybdenová ocel (tvrdost 57 HRC), dřevo
- Délka: 17 cm
- Barva: Thuja – strom života (přírodní)
- Ruční mytí
- Cena uvedena za 1 kus
Využití nože
- Filetování.
Výrobce
Tato německá rodinná společnost o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“. Zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Premium |
---|---|
Kolekce: | Premium Cut |
Značka: | Giesser-Messer |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.