Detailní popis produktu
Sklenice řady 1924 patří mezi mimořádně elegantní nabídku, která kombinuje jazzový styl s nadčasovou klasikou. Propracovaný tvar nožky dodává originální charakter a dokonalá průzračnost zdůrazňuje barvu podávaného nápoje. Sklenice se vyrábí z nejkvalitnějšího skla, odolného proti poškození i poškrábání.
Sklenička 620 ml
1924 sklenička 620 ml
Parametry
- Materiál: odolné sklo
- Průměr dna: 7 cm
- Střední průměr: 10,5 cm
- Horní průměr: 9 cm
- Výška: 21,2 cm
- Objem: 62 cl
- Barva: transparentní
- Záruka Safedge® Rim (má zesílený okraj, který když se odštípne, vyměníme výrobek za nový)
- Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení
Využití sklenice
- Servírování Gin & Tonic a jiných koktejlů.
Kolekce 1924
Dodejte podávání drinků kouzlo starého světa roku 1924. Tento nostalgický styl spojuje atmosféru jazzového věku se vzrušujícími novými koktejlovými trendy. S křišťálově čistou průhledností nechá skvěle vyniknout podávané nápoje. Svou odolností jsou vhodné do myčky nádobí a vydrží i při intenzivním používání.
Výrobce
- vysokou odolnost (zesílené okraje sklenic, díky kterým Onis (Libbey) poskytuje doživotní záruku na naštípnutí),
- životnost (až 2 000 mycích cyklů bez rizika vzniku matného povlaku),
- estetiku a eleganci (zesílené okraje sklenic a současné zachování elegantní jemnosti a lesku skla).
Recept na rozmarýnový koktejl s ginem
S čerstvým rozmarýnem a s použitím javorového sirupu nebo kokosového cukru místo rafinovaného cukru, dostane tento drink citrusový nádech a nádhernou dřevitou rozmarýnovou chuť. Bublinky dodávají nápoji příjemnou texturu. Zkrátka dokonalá kombinace, kterou musíte vyzkoušet!
Ingredience
- 60 ml ginu
- 3–4 plátky čerstvého pomeranče
- 2 větvičky rozmarýnu
- 30 ml javorového sirupu nebo 30 g kokosového cukru
- led podle potřeby
- perlivou vodu na dolití
Postup
Smíchejte gin a sirup ideálně v koktejlovém šejkru. Třepejte 10 až 15 sekund, aby se ingredience pořádně spojily. Pokud nemáte shaker, nevadí, pořádně promíchejte lžící.
Sklenici naplňte ledem, pomeranči, rozmarýnem a zalijte ginem se sirupem. Nakonec dolijte perlivou vodou a vychutnávejte.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sklenice na Gin a Aperol |
---|---|
Kolekce: | 1924 |
Značka: | Onis (Libbey) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výroba skla Libbey, oblíbeného u barmanů, bude pokračovat pod novou značkou Onis.
Výroba fenomenálního a velmi populárního skla pro gastronomii probíhala v nizozemském Leerdamu, ale řídil ji investor ze Spojených států (sklenice známé jako Libbey). Po 50 letech se nyní vrací do rukou nizozemského investora Anderse Investu s novou značkou Onis. Leerdamská společnost Crisal Glass, která má pod svými křídly mimo jiné i značku Onis, představuje otevřenou organizací se zaměřením na neustálé investice do nových technologií, inovativního designu, vysoké kvality a udržitelných výrobních procesů.
Jedinečný design a kvalita výrobků Onis (dříve Libbey) již léta uznávají barmani a someliéři po celém světě. Vizí společnosti Onis do budoucna je snaha vytvářet kompletní řešení pro moderní podávání nápojů, která perfektně doplní celý pokrm. Všechny detaily se počítají při tvorbě dokonalého zážitku z pití, kde je sklenice konečným dotekem. |
SODNÉ SKLO POUŽÍVANÉ PŘI VÝROBĚ SKLENIC A POHÁRŮ ONIS
POSKYTUJE BEZKONKURENČNÍ PARAMETRY, JAKO JSOU:
Vysoká odolnostZpevnění okraje sklenice nebo skla.
|
Vysoká životnost2 000 čisticích cyklů bez dehtování.
|
Estetika a eleganceZesílený okraj sklenic/skla při zachování elegantní jemnosti a průsvitnosti skla. |
Na návrhu sklenic a pohárů se podílejí ti nejtalentovanější designéři, podporovaní těmi nejlepšími a nejinovativnějšími barmany a sommeliéry.
STOHOVATELNÉ
Nové designy sklenic a pohárů Onis udávají trendy v užitkovém designu a zároveň zachovávají funkce nezbytné pro profesionály, jako je stohování.
S látkou ONIS Xtratuff, stejně jako s látkou Libbey Duratuff, nemusíte dělat kompromisy v oblasti odolnosti. Proces použitý při výrobě vrchní části skla dodává sklenici tvrdost, trvanlivost a větší odolnost proti rozbití. Jedná se bezpochyby o jednu z nejlepších technologií promítajících se do odolnosti a kvality skla pro náročné odvětví.