Detailní popis produktu
Talíř v elegantní smetanově bílo-slonovinové barvě dokonale zvýrazní chuť a krásu jakéhokoliv pokrmu. Díky němu můžete vytvořit jedinečné uspořádání vašeho stolování a užít si chvíle strávené ve vašem oblíbeném stylu. Módní jednoduché barvy, perfektně hladká glazura, matný povrch a jemné kovové částice zasazené do porcelánové hmoty vytvářejí univerzální nadčasový vzor, který parádně doplní i další kolekce porcelánu Verlo. Ručně zpracovaný porcelán, nejkvalitnější surovina a nadčasový design vytvářejí dojem směsi klasiky a moderny. Nejvyšší jakost tohoto materiálu vzniká už při výrobě, kde se kousek vypaluje v 1 380 °C. Tato teplota garantuje odolnost proti škrábancům, dlouhou trvanlivost a zároveň dovoluje mytí v myčce.Talíř hluboký pr. 23 cm
IT talíř hluboký pr. 23 cm
Parametry
- Materiál: porcelán
- Objem: 1 440 ml
- Průměr: 23 cm
- Barva: bílá
- Ruční úprava – jednotlivé prvky nádobí se mohou lišit barvou a texturou
- Glazura, která neabsorbuje pachy a bakterie
- Povrchová úprava – polomat
- Možno mýt v myčce nádobí
- Pro použití v mikrovlnkách i troubách
- Cena uvedena za 1 kus/4 ks v originálním balení
Využití talíře
- Servírování různých pokrmů.
Kolekce IT
Kousky řady IT v elegantní smetanově bílo-slonovinové barvě s decentně zdobenými částečkami drahých kovů zasazenými do porcelánové hmoty vytvářejí dokonalý podklad pro jakékoliv pokrmy. Jednoduchá forma nádobí je ideální pro různé kompozice a styly dekorace stolů, takže se dá využít v jakémkoliv prostředí. Porcelán vysoké kvality se vypaluje při 1 380 °C, což nádobí dodává velmi vysokou odolnost proti odštípnutí a také zaručuje zachování všech hodnot tohoto materiálu.Výrobce
Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář